Pilotin kamppailu ei onnistunut. Yhtiön konkurssikäsittely jatkuu loppuun saakka. Otamme osaa. Mutta kustannus- kuten palvelukustannustoimintakin näyttää jatkuvan pilottilaistenkin toimesta. Uusi Mediapinta-kustantamo on perustettu.

***

Pilot on kutsunut kirjailijoita mukaan Pro Pilot -liikkeeseen. Konkurssipesän hoitaja, toimitusjohtaja Juha Vesikko ja koko Pilotin henkilökunta tekevät kaikkensa, jotta konkurssi saataisiin peruttua. Kirjailijatkin on nyt haastettu mukaan liikkeeseen. Lisätietoja Pilotin sivuilla.

-11.6.2008-
Maakuntakirjailijoidenkin yhteistyökumppani, tamperelainen Pilot-kustannus on jättänyt 10.6. konkurssihakemuksen käräjäoikeudelle. Toimitusjohtaja Juha Vesikko kertoo syyksi, että kustannussopimusten määrä on romahtanut alkuvuodesta. Palvelukustannesopimuksia on peruttu kirjoittajien rahapulan vuoksi.

Pilot ehti toimia kahdeksan vuotta ja kustantaa tuhatkunta teosta. Palvelukustantamisen kehittäjänä kutantamo teki Suomessa uraauurtavaa ja laadukasta työtä . Palvelukustantamisen idea varmasti kehittyy edelleen maassamme Pilotin toiminnan loppumisesta huolimatta.

Kari Tahvanainen, puheenjohtaja