Tämän deadline on aivan pian, mutta vielä ennättää osallistua:


- - -

Tieteis- ja fantasianovellien kirjoituskilpailu 2007

Tampereen Science Fiction Seura ry julistaa valtakunnallisen, kaikille avoimen tieteis- ja fantasianovellien kirjoituskilpailun. Novellien tulee olla alkuperäisiä ja aiemmin julkaisemattomia. Palkintosumma on 4200 euroa, josta kilpailun voittaja saa 2000 euroa. Loput palkintosummasta tuomaristo jakaa parhaaksi katsomallaan tavalla.

Palkitut novellit julkaistaan Tampereen Science Fiction Seura ry:n Portti-lehdessä.

Novellien tulee olla A4-arkeille, vain yhdelle puolelle koneella kirjoitettuja. Suositus 30 riviä liuskalla, enintään 35 riviä. Samaan kokonaisuuteen kuuluvat liuskat on numeroitava. Novellit on varustettava nimimerkillä, joka on kirjoitettava jokaiseen liuskaan. Nimimerkin henkilötiedot (nimi, osoite ja puhelinnumero) suljetaan kirjekuoreen, jonka päälle osallistuja kirjoittaa nimimerkkinsä, novellinsa nimen ja liuskamäärän. Sama kirjoittaja voi osallistua myös useammalla kuin yhdellä novellilla.

Kilpailutöitä ei palauteta, joten niistä on syytä ottaa kopio omaa käyttöä varten. Kilpailun tuomareina ovat Frans Mäyrä, Kanerva Eskola ja Raimo Nikkonen. Novellien (suosituspituus enintään 50 liuskaa) tulee olla perillä viimeistään syyskuun 3. pnä 2007. Postitusosoite: Tampereen Science Fiction Seura, c/o Raimo Nikkonen, Peltokatu 25-27 C 57, 33100 Tampere. Kuoreen merkitään tunnus: Novellikilpailu 2007.

Novellikilpailua koskeviin tiedusteluihin vastaa Raimo Nikkonen, puh. (03) 212 1262. Sähköposti: [email protected]